Organisatie

Over ons

Woonzorg Klein Arfman streeft ernaar om haar bezoekers / bewoners het laatste stukje hemel op aarde te bieden. Zonder uitzondering verwachten wij van alle medewerkers, vrijwilligers of stagiair, dat ze in staat zijn om op momenten dat het gewenst is hun eigen belangen ondergeschikt maken aan die van onze bezoekers / bewoners.

Cliëntgerichtheid, betrokkenheid, collegialiteit en een positieve uitstraling zijn termen die voor ons vanzelfsprekend zijn. De medewerkers van Klein Arfman hebben diverse expertises in huis en vormen samen een professioneel vak deskundig team.
Ons team bestaat uit:
– HBO SPH / Bachelor
– Verpleegkundige
– Maatschappelijk medewerkers / Mbo 4
– VIG / Mbo 3

Daarnaast volgt al het personeel doorlopend training en bijscholing voor het behouden en behalen van certificaten voor verpleegtechnische handelingen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid
Klein Arfman vindt het belangrijk om binnen haar mogelijkheden zorg te dragen voor het milieu en aandacht te geven aan een duurzame wijze van ondernemen. De gebouwen zijn voorzien van energiezuinige aspecten zoals LED- verlichting en goede isolatie.

De stroom op de woon- zorgboerderij wordt opgewekt met 72 zonnepanelen. Hiermee wordt een groot gedeelte van de zorgboerderij verwarmd. Tevens beschikt de zorgboerderij over 6 warmtepompen en de daarbij behorende warmte boilers.